Mijn favorieten

Aankopen


Stel dat u de woning van uw dromen heeft gevonden, dan gaat het beginnen. Je maakt plannen over de inrichting, bent enthousiast over de ruimte en de buurt, kortom in gedachten woont u er al.

Elke dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en lokale regelgeving. En we zijn net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd. Daardoor hebben we al veel mensen mogen feliciteren met de aankoop van hun nieuwe huis.

Natuurlijk moet er nog wel over de prijs van het huis onderhandeld worden, maar het voelt goed en dat maakt het voor u allemaal wat gemakkelijker. Aspirant-kopers zien de aankoop van een huis vaak door een roze bril en zijn al aan het kijken welke kast waar moet staan! Wij halen de emotie uit de onderhandeling en brengen u daarmee in de juiste positie. Een slagvaardige onderhandeling kan men immers maar één keer voeren! Met onze werkwijze hebben onze opdrachtgevers al duizenden zo niet tienduizenden euro’s kunnen besparen. Persoonlijke aandacht, een groot netwerk en deskundigheid. Daar is onze reputatie op gebaseerd. We verdiepen ons in uw wensen en gaan actief voor en met u op pad. In een persoonlijk gesprek praten wij u graag bij over onze behaalde successen, geheel vrijblijvend! 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring