Mijn favorieten

Kantoor


Van Dal Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor met een duidelijke visie en transparante werkwijze. Geen blabla en korte lijnen, niet meer niet minder!

Rein van Dal is vanaf 1996 werkzaam in de makelaardij. Met een dosis (bouwkundige) kennis, vertrouwen, deskundigheid en bijna 20 jaar werkervaring is Rein een vertrouwd gezicht in Tilburg en omgeving. Met de inval van de crisis op de woningmarkt, en na jarenlang gewerkt te hebben voor gerenommeerde makelaarskantoren in Oisterwijk, Berkel-Enschot en Tilburg, heeft Rein in 2010 de stap gewaagd om een taxatiebureau op te starten. En wel met groot succes! Maar het bloed kruipt waar het niet…gaan kan! Het idee is ontstaan en geboren uit het feit dat Rein het klantcontact, de dienstverlening en het makelen mist.

De vestiging van Van Dal Makelaardij is gelegen op een zichtlocatie en centraal gesitueerd in/nabij het stadscentrum van Tilburg (pand Hypotheekvisie), met een goede bereikbaarheid en ruime parkeervoorziening op steenworp afstand. De fraaie etalage met grote LED verlichte displays maakt het geheel compleet!

Wij zijn actief in Tilburg, Oisterwijk, Haaren, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Alphen, Gilze en Rijen, Baarle Nassau, Riel, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten en De Moer.
Van Dal makelaardij anno 2015 ervaring sinds 1996